Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Ruimte en tijd voor een intiem afscheid

Historie

Het statige pand aan de Parklaan biedt al ruim zestig jaar onderdak aan Uitvaartcentrum Haarlem, beter bekend als ‘De Parklaan’. Ooit stonden hier de paarden en koetsen van de Haarlemse Onderlinge Uitvaartverzorging. Kleine uitvaartondernemingen uit Haarlem en omgeving waren hierin verenigd. Samen zorgden ze voor praktische zaken, zoals vervoer en het leveren van kisten. In 1949 kwamen er rouwkamers. De overledenen werden daarvoor thuis opgebaard of in een gebouwtje op het kerkhof.

Mogelijkheden

Ons pand aan de Parklaan heeft drie rouwkamers, een verzorgingsruimte, een koelruimte, een drukkerij en kantoor. Alle faciliteiten staan altijd tot uw en onze beschikking. Zo kunt u alle tijd nemen om afscheid te nemen van uw dierbare. Nabestaanden zijn altijd welkom om langs te komen, belt u s.v.p. voor een afspraak. Wij verzorgen ook crematies en begrafenissen in Heemstede, Bloemendaal, Aerdenhout, Zandvoort, Velsen en IJmuiden. In Zandvoort en IJmuiden beschikken wij over een eigen rouwcentrum. Aan de Parklaan hebben wij geen aula. Wel kan er een kleine en informele afscheidsplechtigheid plaatsvinden met maximaal 25 personen.

Eigen wagenpark

De paarden hebben inmiddels plaatsgemaakt voor het uitgebreide wagenpark van Uitvaartcentrum Haarlem en omstreken. Maar wie kiest voor een traditionele uitvaart, kan nog steeds een beroep doen op paarden. We hebben een uitgebreid goed onderhouden wagenpark met statige auto’s. U kunt kiezen uit diverse merken en kleuren rouw- en volgauto’s. Het rouwvervoer onderhouden wij zelf in onze garage, zodat u en wij niet voor verrassingen komen te staan. Als uw voorkeur uitgaat naar alternatief vervoer, zoals een bus of koets, dan organiseren wij dat graag voor u.

Uitvaartcentrum Haarlem

Om een passende uitvaart te kunnen verzorgen, beschikt Uitvaartcentrum Haarlem over een statig pand aan de Parklaan in Haarlem. Hoewel de stijlvolle inrichting herinneringen oproept aan het verleden, is het gebouw zeer modern toegerust.

 

In ons uitvaartcentrum staan goed opgeleide, betrokken en ervaren uitvaartverzorgers voor u klaar. Met respect en integriteit verzorgen wij de overledene. Wij baren hem of haar met zorg op. Ook ontvangen wij op passende wijze rouwbezoek. Wij beschikken over ruime rouw- en ontvangkamers die een warme huiskamersfeer uitstralen, voor een persoonlijk en intiem afscheid van uw dierbare.

Stel uw vraag

 

 

In samenwerking met

Bureau APS

Uitvaartcentrum Haarlem

Parklaan 36, 2011 KW

023 532 87 50

info@uitvaartcentrumhaarlem.nl

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.