Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Wij staan dag en nacht voor u klaar

Uitvaartcentrum Haarlem

Uitvaartcentrum Haarlem vindt het belangrijk dat u op passende wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare. Wij helpen u graag om de uitvaart naar uw wensen uit te voeren. Onze mensen staan voor u klaar, altijd en overal. Wij nemen u graag alles uit handen rondom het regelen van de uitvaart. Persoonlijke zorg staat bij ons voorop. Van gastdame tot chauffeur en van uitvaartleider tot verzorger van de overledene: wij willen u een waardig en liefdevol afscheid bieden.

 

Persoonlijk en betrokken, stijlvol en met aandacht voor details. Uitvaartcentrum Haarlem regelt op professionele wijze een kwalitatieve uitvaart, maar verliest nooit de familie uit het oog. Bij ons hebben nabestaanden ├ęcht de tijd om afscheid te nemen.

 

Wij hebben ongeveer 15 werknemers in dienst. Samen zorgen we voor een passende uitvaart, waardig en respectvol. De lijnen tussen onze personeelsleden zijn kort. Daardoor is de communicatie goed tussen bijvoorbeeld uitvaartleiders, verzorgers, gastdames, chauffeurs en drukkers.

Werkwijze

Uw zorg is onze zorg. Wij nemen u graag zoveel mogelijk uit handen en staan altijd voor u klaar. Wij begrijpen dat u bij een emotioneel afscheid het liefst alles goed geregeld wilt zien. Zodat u de tijd kunt nemen voor verbondenheid, voor stilte, voor verdriet.

 

Bij Uitvaartcentrum Haarlem zijn de volgende diensten inbegrepen:

  • U krijgt directe ondersteuning bij het melden van overlijden. Dag en nacht.
  • Alle afspraken rondom de uitvaart maken wij.
  • U krijgt een transparant overzicht van alle kosten.
  • Wij doen aangifte van overlijden en regelen wettelijke formaliteiten, zoals een origineel uittreksel van de akte van overlijden.
  • De uitvaartpolis(sen) sturen wij op naar de verzekeringsmaatschappij(en).
  • Wij begeleiden u bij rouwbezoek(en).
  • Wij begeleiden het vervoer van de overledene.
  • Samen met u stellen wij de tekst op voor het rouwdrukwerk en/of advertentie.
  • Wij geven graag nazorg.

 

Persoonlijke invulling

Sommige nabestaanden kiezen voor een klassieke of religieuze ceremonie, andere families kiezen voor een duurzame of moderne uitvaart. Welke uitvaart u ook kiest, de begeleiding is tot in de puntjes verzorgd.

 

Wilt u een meer persoonlijke invulling? Heeft u behoefte aan een spreker, voorganger of begeleider? Ervaren mensen bieden een helpende hand of luisterend oor. Ze zijn vertrouwd met oude rituelen. Maar zij kunnen die ook vertalen naar mensen die niet verbonden zijn aan een kerk. Zij kunnen in woord en beeld, soms vergezeld van symbolen, een afscheid op stijlvolle wijze vormgeven. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Zelfstandig

Uitvaartcentrum Haarlem is een zelfstandig opererende vestiging binnen het overkoepelende Uitvaart Zorgcentra Nederland (UZN).

 

Een groot aantal uitvaartzorgcentra en uitvaartspecialisten in Nederland is bij UZN aangesloten. Zij zitten op diverse locaties in Almere, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Utrecht en Zeeland. Zij werken allen betrokken en respectvol. Om de overledene en nabestaanden de grootst mogelijke persoonlijke zorg te bieden.

Naar website UZN

Stel uw vraag

 

 

In samenwerking met

Bureau APS

Uitvaartcentrum Haarlem

Parklaan 36, 2011 KW

023 532 87 50

info@uitvaartcentrumhaarlem.nl

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.